Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandelen place to be?

Het kwartaalcijferseizoen is in volle gang, maar beleggers hebben meer te volgen op de campingwifi. De gang van zaken in Oekraine en Gaza houden de gemoederen wellicht meer bezig dan de kwartaalcijfers.

Toch blijven aandelen de place to be, zo lijkt het, zij het met enige voorzichtigheid.

De tussenstand, ehhh...

Waar zijn de IEXTraders ondertussen mee bezig? Nou, wegens technische problemen hebben we niet de juiste rendementen. Het heeft dus even geen zin om een vergelijking te maken daarvan. Er wordt hard gewerkt om dit op te lossen. Volgende keer dus wel weer een rendementstussenstand. Onze excuses voor het ongemak, ook voor het niet werken van het forum trouwens :-(.

Daarom maar even kijken waar de IEXTraders over praten.

De TurnaroundManager heeft wat wijzigingen aangebracht in het beleggingsbeleid: "Het ging inderdaad niet goed. Inmiddels ben ik een stuk selectiever geworden, en vandaag ging dat al een stuk beter. CounterPath Corporation (CPAH) gekocht voor 1,15 dollar. In drie delen verkocht voor 1,39, 1,43 en 1,49 dollar. Veel te vroeg verkocht achteraf, koers al op 2,18 dollar geweest ... Maar goed, achteraf is alles makkelijk en van winst nemen (zo'n 25%) is niemand armer geworden. Maar toch een beetje zuur dat ik met een half uur langer wachten 3 keer zoveel winst had kunnen maken. Oh ja, ik had CPAH gekocht omdat ze een patent hebben gekregen."

Verder heeft het Dutch Liberating Fund Imtech aan de straat gezet, heeft het US Equity Fund ETF's op verschillende Amerikaanse indices aangeschaft en zit Slapend Rijk niet meer short. Ja, het kan verkeren :-).

Grafiekentherapie

Tot slot, om deze regenachtige beursdag door te komen wat grafiekentherapie van collega Nick Bakker.

 


Fleur van Dalsem is redacteur bij IEX.nl. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Fleur van Dalsem

Fleur van Dalsem werkt ruim vijftien jaar bij IEX en Beursduivel en is sinds haar studietijd actief in het wereldje van de financieel economische journalistiek. Als redacteur werkte zij voor verschillende financieel economische tijdschriften en websites. Fleur schrijft artikelen, maar werkt nu vooral achter de schermen al...

Meer over Fleur van Dalsem

Recente artikelen van Fleur van Dalsem

  1. 05 feb ‘Kendrion heeft ons overtuigd, dus wij hebben bijgekocht’ 1
  2. 09 jan Herstel in Japan 1
  3. 08 jan Doen en laten in 2024

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links