Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hr.Lakeman(zie artikel Telegraaf vandaag)

65 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 oktober 2009 09:34
    In de Telegraaf wordt vandaag haarfijn uit de doeken gedaan,watvoor een naar arrogant,en zelfgenoegzaam mannetje Hr. LIJKEMAN is.
    Hij doet voorkomen alsof hij het beste voorheeft met de gedupeerde hypotheekhouders,maar als je de telegraaf mag geloven,als er maar 10% waar is van wat zij zeggenen (waar rook is is vuur)deed hij dat alleen maar om zijn eigen portemonee te spekken!!
    Nee Hr LIJKEMAN had beter begrafenisondernemer kunnen worden, zo ziet hij er ook uit,want hij heeft met zijn uitspraken niet alleen zijn eigen hypotheekhouders nadeel bezorgd,ook waarschijnlijk een miljoen andere mensen als je alle toeleveranciers,rekent en iedereen die enigszins betrokken was bij DSB, (MEDIA,middenstanders,enz 400.000 rekeninghouders met hun gezinnen teveel om op te noemen!!
  2. [verwijderd] 17 oktober 2009 10:21
    quote:

    greg_0 schreef:

    zag je van de week hoe die man zijn vrouw toespreekt...ik bedoel toecommandeert...hij doet alsof hij alles onder controle heeft maar op zo'n moment denk ik dan: vent, hier val je zwaar door de mand
    Is de beste man ook niet lichtend voorbeeld voor extreem rechts?

    Daarnaast een extreem links actieverleden. Weet de beste man wel wat hij wil?

  3. [verwijderd] 17 oktober 2009 10:31
    Binnenland Stelling van de Dag

    za 17 okt 2009, 09:36

    De duistere motieven van Pieter Lakeman JOHN VAN DEN HEUVEL en BERT HUISJES
    AMSTERDAM - Zelden liet iemand voor het oog van de tv-camera blijken zo weinig oog te hebben voor andermans ellende. Terwijl tienduizenden gedupeerden - spaarders, hypotheekbezitters, werknemers - vol afschuw de glijvlucht van DSB volgden, rukte Pieter Lakeman champagne aan. Hij had zijn doel bereikt. Maar helpt de ondergang van DSB werkelijk de gedupeerden, voor wie Lakeman zegt op te komen? Of had zijn volgens velen onverantwoorde en bedenkelijke aanval op de bank heel andere motieven?
    Het opentrekken van een fles bubbels is in ieder geval exact de slotscène van een televisieprogramma dat Lakeman zélf dolgraag op het scherm had willen brengen, zo blijkt uit een onderzoek dat deze krant de afgelopen weken verrichtte. Een gelikte televisieshow, waarin Pieter Lakeman als kruisridder ten strijde zou trekken tegen grootondernemingen als Ahold, DSB en ABN Amro, moest miljoenen euro's in het laatje brengen. Maar Pieter Lakeman ging, zo blijkt uit de naspeuringen van De Telegraaf, in zee met dubieuze zakenpartners. Een joint venture tussen Lakemans stichting SOBI en twee andere partijen, waaronder de vennootschap BWin, werd een zakelijk drama, dat de aanvankelijk rooskleurige financiële toekomst van alle partners aan het wankelen bracht. Diverse opsporingsdiensten blijken momenteel onderzoeken te verrichten naar de schimmige financiële achtergronden van onder andere het televisieavontuur. De eerste arrestaties vonden zelfs al plaats. Belangrijkste verdenking van justitie: de ambitieuze tv-plannen van Pieter Lakeman cum suis werden gefinancierd met geld dat mogelijk van drugshandel afkomstig is. Ronkende teksten en aanlokkelijke verdienmodellen zijn de opvallendste elementen uit een televisieformat waarmee Pieter Lakeman en de zijnen in 2008 goud in handen dachten te hebben. Volgens het businessplan 'Het Openbaarder Ministerie' - in bezit van deze krant - stond ondernemend Nederland de komende jaren heel wat te wachten.

    Zie voor het complete artikel De Telegraaf

  4. [verwijderd] 17 oktober 2009 11:26
    Pieter Lakeman van de Stichting Hypotheekleed krijgt meer en meer te maken met zijn verleden en die van zijn ouder en grootouders. Na onderzoek door diverse instanties is gebleken dat de famillie van Pieter Lakeman het zelfde heeft meegemaakt als wat hij nu de DSB-bank wil aandoen. Zijn voorouders hadden de Lakemans Bank in Enkhuizen en in de crisis van de jaren '30 lieten ze ook de Lakemans Bank failliet gaan. Alleen toen was er nog geen regeling dat de staat garant staat voor € 100,000,- en wie nu nog de naam Lakemans Bank noemt in oa. Urk en Enkhuizen zal een hoop reacties losweken bij de inwoners van deze 2 plaatsen.

    Speelt rancune een hoofdrol in de strijd tegen de DSB-Bank? Draait Pieter Lakeman door in zijn strijdt tegen onrecht? En wie was toch die man die ons jaren geleden aanrade om met Legiolease in zee te gaan ?

    Is deze man nog wel instaat om met gezond verstand verder te gaan in zijn strijd met de DSB-Bank?

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Op zijn eigen briefpapier schreef hij een aanbeveling voor deelname aan het speculatiebedrijf Legiolease. Deze (toenmalige) Aegon-dochter heeft honderdduizenden kopieen van die brief meegezonden met haar postreclame. Volgens een bericht op de webstek van RTL (waarvoor ik nog geen onafhankelijke bevestiging heb kunnen vinden heeft de heer Lakeman daarvoor destijds 1 miljoen gulden gekregen.
    Nu tot op de dag van vandaag duizenden mensen gebukt gaan onder de verliezen en schulden die zij door deelname aan Legiolease hebben gelden opgelopen, vind ik het nogal wrang de heer Lakeman nu al weer weer heel vrolijk in het openbaar als moraalridder en pleitbezorger van de bedrogenen te zien optreden.
    Bij de redacties van TROS Radar en Nova lijkt niemand zich van de episode Legiolease bewust te zijn. De heer Lakeman zelf, of althans een advokaat die hem bijstaat des te beter.
    De lastige bezitter van een webstek die daar de bloemrijke brief van de heer Lakeman plaatste kreeg binnen een paar etmaal een dreigmenten met een kort geding in zijn brievenbus.
    Waar blijven de onderzoekjournalisten die dit allemaal eens boven tafel halen?

    bron standpunt.nl
  5. [verwijderd] 17 oktober 2009 12:33
    Lakeman betrokken bij 'duistere zaakjes'

    Pieter Lakeman is volgens De Telegraaf betrokken bij zaken die het daglicht niet verdragen. Zo zou hij samen met een zakenpartner bezig zijn geweest met een tv-format genaamd 'Openbaarder Ministerie'. De domeinnaam is zelfs nog in bezit van Lakeman. Het opentrekken van de fles champagne om te toasten op de ondergang van DSB komt zelfs linea recta uit een script van het tv-programma. De tv-show gebaseerd op 'leedvermaak' ging voortijdig op de fles door een combinatie van faillissementen en een daaropvolgend justitieel onderzoek naar Pieters zakenpartner Bwin bv. (niet te verwarren met BWin.com) Justitie verdenkt de joint venture van Lakeman/Bwin ervan een tv-programma te willen financieren met drugsgeld. één van de belangrijkste aanknopingspunten is dat dit bedrijf zonder noemenswaardige inkomsten wél een Marokkaan op de payroll had staan die 16000 euro per maand opstreek, deze persoon wordt is inmiddels gezocht door Interpol: Diverse opsporingsdiensten blijken momenteel onderzoeken te verrichten naar de schimmige financiële achtergronden van onder andere het televisieavontuur. De eerste arrestaties vonden zelfs al plaats.

    bron:
    www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/10...
  6. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:01
    Pieter Lakeman moet dringend met pensioen

    De econometrist/schrijver, die in het verleden als voorzitter van de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie (SOBI) zeperd op zeperd stapelde met zijn aanvallen op beursgenoteerde ondernemingen, heeft zijn laatste kunstje nu wel geflikt. Door op 1 oktober alle DSB-klanten op te roepen hun geld van de bank te halen, door te beweren dat zulks in het belang zou zijn van de gedupeerden en door aan te sturen op een faillissement van DSB, heeft hij zijn definitief brevet van onkunde en onvermogen afgeleverd. Zijn emotionele uitbarsting donderdag in De Wereld Draait Door was tekenend.
    Een man die vervuld is van haat jegens Dirk Scheringa, die op tv durft te beweren dat de werknemers van DSB door Scheringa zijn ‘misbruikt’ om hem tijdens zijn reddingspogingen ter plekke lijfelijk te ondersteunen…zo’n man kan toch onmogelijk nog serieus worden genomen.

    lees verder;
    www.pluspost.nl/pieter-lakeman-moet-d...
  7. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:08
    quote:

    anova schreef:

    tja,misschien moet het kabinet inzake doorwerken tot 67 naast zware beroepen ook een uitzondering maken voor mensen die met hun volstrekt onverantwoord gedrag de belastingbetaler op kosten jagen te verbieden na hun vijfenzestigste nog door te werken.

    Beatrix ?
  8. Cézan 17 oktober 2009 13:15
    quote:

    greg_0 schreef:

    zag je van de week hoe die man zijn vrouw toespreekt...ik bedoel toecommandeert...hij doet alsof hij alles onder controle heeft maar op zo'n moment denk ik dan: vent, hier val je zwaar door de mand
    Viel me idd ook op.

    Langzaam maar zeker begint de publieke opinie zich TEGEN hem, Lakeman dus, te keren.

    Czn.

  9. ro1946 17 oktober 2009 13:16
    Typisch gevalletje van dat de boodschapper die de schuld krijgt.
    En ook typisch Telegraaf gelul. Dat gelul over het verleden van Lakemans voorouders, waar gaat het over? Dat is van hetzelfde nivo als nu schrijven over het NSB verleden van de telegraaf. Dat de Telegraaf na de oorlog 30 jaar niet mocht verschijnen wegens collaboratie met de moffen, wat na 3 jaar weer werd opgeheven, heeft toch niets te maken met de huidige krant?
  10. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:18
    quote:

    anova schreef:

    tja,misschien moet het kabinet inzake doorwerken tot 67 naast zware beroepen ook een uitzondering maken voor mensen die met hun volstrekt onverantwoord gedrag de belastingbetaler op kosten jagen te verbieden na hun vijfenzestigste nog door te werken.

    Mensen, die onverantwoord gedrag vertonen, moeten (juridisch) aangepakt worden.
    Nu dan op 67 staats- en bedrijfspensioen. Maar ik bepaal zelf wel wanneer ik stop met werken. Al die kul-regeltjes ook.

    Net als die winkelsluitingstijdenwet; in zijn geheel afschaffen die flauwekul.
  11. pim f 17 oktober 2009 13:28
    Wat ook gek is?

    De rol van de media, die zo'n mafkees zonder enig deskundig weerwoord telkens maar wat laten roepen op TV. Er zit voor de show een zichzelf journalist noemende figuur bij, die er uit bedenkelijk oogpunt belang bij heeft (net als de Telegraaf overigens) om zoveel mogelijk schandaal te creëren, daar kan de volgende dag weer over geneuzeld worden.

    Moet daar ook niett eens de staf over worden gebroken? (en dan aub niet altijd maar schijnheilig roepen dat ze alleen boodschappers en doorgeefluik zijn, enige diepgang en deskundigheid mag van deze mensen toch verwacht worden? per slot van rekening worden ze met belastinggeld betaald!!)

  12. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:37
    quote:

    Cézan schreef:

    [quote=greg_0]
    zag je van de week hoe die man zijn vrouw toespreekt...ik bedoel toecommandeert...hij doet alsof hij alles onder controle heeft maar op zo'n moment denk ik dan: vent, hier val je zwaar door de mand
    [/quote]

    Viel me idd ook op.

    Langzaam maar zeker begint de publieke opinie zich TEGEN hem, Lakeman dus, te keren.

    Czn.

    Bij mij valt het volk anders meer door de mand. Eerst vinden we DSB de misdadiger en nu vinden we allemaal dat DSB het slachtoffer is. De rollen worden in 1 keer omgedraaid

    Kennelijk zijn mensen niet meer in staat om met het gezond verstand na te denken en zijn we zo makkelijk te manipuleren. Scheringa toont slachtoffers gedrag en Lakeman toont vastberadendheid. En wij volk kiezen altijd de kant van de slachtoffers. Denk toch eens gezond na.

    Zonder Lakeman was alles gewoon in stand gebleven, had niemand lopen te klagen over de overheid en toezichthouders etc etc.

    En voor die spaarders bij DSB is het sneu maar het is me het waard om gedragsverandering tot stand te brengen. Bedenk goed dat deze mensen ook hadden kunnen sparen bij een veiligere bank. Ooit een DSB spaader horen zeggen dat hij de hogere rente gaat delen met zijn buurman? Nee, als het mis gaat dan wel steunen op de depositogarantieregeling. Mensen die eerst bij Icesave zaten vanwege de hoge rente, vervolgens krijgen uitgekeerd en naar de DSB bank gaan en nu weer kunnen innen.

    Het wordt nodig tijd dat het depositogarantiestelsel op de schop gaat. 100% uitkering bij een rating AAA en hoe lager de rating hoe lager de garantie. Als de burger zijn verantwoordelijkheid richting medeburgers niet wil nemen dan moeten we het ze maar opleggen.
  13. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:38
    Former loan officer of Lone Star Group indicted on bank fraud and aggravated identity theft

    posted September 13, 2009
    Total Loss: $600,000

    A former Lone Star National Bank loan officer has been indicted on five counts of bank fraud and one count of aggravated identity theft. FBI agents arrested Emma Vigil, 48, on Friday morning at her residence. The McAllen resident was a loan officer from May 2005 to September 2008 and is accused of several fraudulent and unauthorized debit transactions from customers’ accounts. According to a release from the U.S. Attorney’s Office, Vigil targeted customers with high-balance, high-activity accounts to conceal her scheme.
  14. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:44
    quote:

    Insider19 schreef:

    Zonder Lakeman was alles gewoon in stand gebleven, had niemand lopen te klagen over de overheid en toezichthouders etc etc.

    En voor die spaarders bij DSB is het sneu maar het is me het waard om gedragsverandering tot stand te brengen. Bedenk goed dat deze mensen ook hadden kunnen sparen bij een veiligere bank.
    natuurlijk, maar jij zegt dus dat het goed is dat Wouter Kabouter Fortis het hand boven het hoofd heeft gehouden. Als je dan ballen hebt hadden ze die ook moeten laten stikken... Feit is dat de belangen nogal verschillend liggen.

    En jij hebt het over een gedragsverandering? Kom op zeg wie hou je nu voor de gek? Jij praat een beetje te veel pro ING Rabo Fortis en de rest van de gevestigde orde... Eindelijk wist iemand een vinger in de pap te krijgen en dat was het probleem, de gevestigde orde had er geen antwoord op. dus het komt hun wel heel erg goed uit!
  15. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:45
    "Lone Star Group is al langer actief in Duitsland en heeft daar de reputatie van een harde saneerder. Sinds 2000 heeft het opkoopfonds grote pakketten met slechte hypotheken opgekocht van Duitse banken. Wanbetalers zijn voor de rechter gebracht en hun huis uitgezet. Rentes zijn fors verhoogd zodra Lone Star daarvoor de kans zag."
  16. [verwijderd] 17 oktober 2009 13:56
    quote:

    BOEROE schreef:

    [quote=anova]
    tja,misschien moet het kabinet inzake doorwerken tot 67 naast zware beroepen ook een uitzondering maken voor mensen die met hun volstrekt onverantwoord gedrag de belastingbetaler op kosten jagen te verbieden na hun vijfenzestigste nog door te werken.

    [/quote]

    Beatrix ?
    Heeft geen arbeidsverhouding met wie dan ook, zij geniet een staatsuitkering waarvoor zij 15-20x per jaar wat leuke hand en spandiensten voor de staat verricht in NL en daarbuiten, iets wat zelfs een visueel of lichamelijk gehandicapte nog tot zijn/haar 100e kan doen.
65 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 903,61 -0,22%
EUR/USD 1,0853 +0,17%
FTSE 100 8.275,38 +0,54%
Germany40^ 18.585,90 +0,48%
Gold spot 2.324,23 -0,14%
NY-Nasdaq Composite 16.735,02 -0,01%

Stijgers

VIVORY...
+19,75%
RENEWI
+2,79%
Air Fr...
+2,20%
Vastned
+2,07%
UMG
+1,89%

Dalers

JDE PE...
-4,89%
ASR Ne...
-4,88%
Corbion
-3,41%
Avantium
-2,66%
PROSUS
-2,33%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links